O nama

O nama

Naš tim

O brendu Božićna bajka

Poneki prizori koje ugledamo mogu nas obdariti trenutkom nevjerojatne ljepote tako da se zaprepastimo. Sjaj takvog trenutka kao da nas prenese na neko drugo mjesto i čini nam se kako se otvaraju vrata u drugu ljepšu i ugodniju stvarnost. Takve su naše božićne bajke koje stvaramo!

ANA BERTIĆ

ANA BERTIĆ

Iskustva u organizacijama manifestacija i događanja sticala je u šestogodišnjem radu na imanju obitelji Salaj na poslovima organizacije i realizacije manifestacija Božićna priča i Uskrsna priča obitelji Salaj, Božićna Bajka u Mozirskom Gaju u Sloveniji, kao i adventskih događanja u Zagrebu, Daruvaru i Lipiku.

ALEN SALAJ i CORA GEITNER SALAJ

ALEN SALAJ i CORA GEITNER SALAJ

Cora i Alen su rad i ideje sa božićnim lampicama započeli prije 13 godina sa svojim roditeljima Nadom i Zlatkom Salaj. Svojim angažmanom stekli su iskustva i znanja u stvaranju kreativnih u posebnih božićnih i uskrsnih ugođaja i dekoracija.

ZDRAVKO-CHARLIE ZEČEVIĆ

ZDRAVKO-CHARLIE ZEČEVIĆ

Projekt manager za Švedsku i realizator projekta BOŽIĆNI GRAD. Charlie je dio tima postao 2016. godine i svojim dugogodišnjim iskustvima u menadžmentu radi na otvaranju i realizaciji projekata u Švedskoj. Prije svega je realizator posebnog projekta na Božićnoj bajci Slovenije pod imenom BOŽIĆNI GRAD.